Nieuws


Aanhoudende wind laat windsurfers Windsurfvereniging Goirle knallen

De laatste wedstrijd voor de zomervakantie was voor de aanwezige WSVG-windsurfers om nog even goed te knallen. Met een goede positie de zomervakantie ingaan is altijd fijn.

Bij de categorie beginners had Liek Lenaerts een prima dag. Afgetekend won zij alle manches, wat een mooie score gaf van 2,1. Nummer 2, Eppo Horvers, volgde met 16 punten. Alle andere deelnemers deden niet alle manches mee of wisten niet alle manches af te ronden.

Veel spannender was het bij de Lichtgevorderden. Alle deelnemers zitten binnen 3 punten van elkaar. Sep Lenaerts won de dag met 5,7 punten. Dennis van Hoorn volgt op 1 punt en Peggy Scheepens wist beslag te leggen op de derde plek. Vader en zoon Clijsen werden nummer 1 en 2 bij de gevorderden. Martijn Bakkers volgde daar met 8 punten.

Het wedstrijdseizoen ligt nu even stil tot september. Het wil overigens niet zeggen dat er niet meer gesurft wordt op de Surfplas. De komende weken gaat de les nog gewoon door en in de weekenden zullen er zeker windsurfers zijn die hun plank het water op sturen. En komend weekend is er een kamp voor de jeudleden van de club.