Nieuws


Open weekend Windsurfvereniging Goirle zaterdag 23 en zondag 24 april Durf jij het aan?

Op Tradepark 58, tussen Goirle, snelweg A58 en de wijk Boschkens West, ligt een prachtige

plas met een modern clubhuis, waar vanaf eind maart tot eind oktober gesurft kan worden. Voor een relatief laag tarief ben je het hele jaar lid en kun je surflessen volgen van ervaren instructeurs. Gedurende het seizoen kun je deelnemen aan competitiewedstrijden om je skills te verbeteren en zijn er verschillende activiteiten zoals een surfkamp en een speciaal jeugdkamp.

Programma open weekend

Op 23 én 24 april zijn bezoekers welkom van 13.00 tot 17.00 uur in het clubhuis. De surfsimulator aan de kant laat de bezoeker de eerste ervaring met plank, zeil en wind opdoen. Voor de echte waaghalzen is het uiteraard mogelijk onder begeleiding van de instructeurs het water op te gaan. De WSVG stelt haar surfmateriaal ter beschikking.

Praktische informatie

De Club is gelegen aan Docklands 62 te Tilburg, beter bekend als de Surfplas. Aan het begin van het terrein staan slagbomen die automatisch openen als men de slagbomen nadert. Voor wie het water op wil zijn surfpakken en schoenen te leen; badkleding en handdoek raden wij aan zelf mee te nemen. Er zijn kleedkamers aanwezig.

Kijk voor meer informatie op de website: wsvg.nl

Open weekend WSVG zaterdag 23 en zondag 24 april vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Surfplas Goirle - industrieterrein Tradepark 58; Adres: Docklands 62, 5026 SM Tilburg