Nieuws


Wind én zon tijdens derde competitiestrijd

De Windsurfvereniging Goirle hield zondag 23 juni de derde competitiewedstrijd. Qua weer konden ze het niet beter treffen met een flinke windkracht (3-4) en een stralende zon aan de hemel.

Lees meer

Tweede competitiewedstrijd Windsurfvereniging Goirle

Tijdens alweer de tweede competitiewedstrijd van de Windsurfvereniging Goirle was het wederom zeer spannend. Er stond een mooie windkracht 3, die ervoor zorgde dan het uitgestippelde parcours met goede snelheid gevaren kon worden.

Lees meer

Open weekend Windsurfvereniging Goirle zaterdag 25 en zondag 26 mei

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om op een surfboard te staan? Om met grote snelheid over de

surfplas in Goirle te varen? Om deel te nemen aan de meest spannende competitie in Goirle? Grijp

dan zaterdag 25 en zondag 26 mei je kans! Tijdens het Open Weekend van Windsurfvereniging Goirle

kun je kennismaken met de mooiste sport op het water: windsurfen! En wij hebben ook mogelijkheden

voor Stand-up paddling (suppen). Bekijk het materiaal, stel je vragen aan onze leden en... stap zelf

het water op! Durf jij het aan?

Lees meer

Start seizoen 2019

De wind waait ons momenteel om de oren en langzaamaan komt het windsurfseizoen naderbij.

Lees meer

Back to Surf and Sup

Nu de zomervakanties bijna weer achter ons liggen en de kids weer back to school gaan, is er weer alle tijd om te relaxen op en langs het water van onze mooie surfplas. En ja, ondanks de droogte zit er nog voldoende water in om te surfen en suppen.

Lees meer

Van Bellen cup 2017

De Van Bellen Surftrofee wordt sinds 2002 gevaren bij de WSVG. Aan deze wedstrijd mag je alleen meedoen in je eerste jaar als windsurfer bij de WSVG als je ook les hebt gevolgd. Een van onze trouwste sponsoren Van Bellen Wind&Snow in Willemstad heeft zich aan deze prijs verbonden.

Lees meer

Aanhoudende wind laat windsurfers Windsurfvereniging Goirle knallen

De laatste wedstrijd voor de zomervakantie was voor de aanwezige WSVG-windsurfers om nog even goed te knallen. Met een goede positie de zomervakantie ingaan is altijd fijn.

Lees meer

Competitie Windsurfvereniging Goirle op de helft

Tijdens de derde competitiewedstrijd van de Windsurfvereniging Goirle, zondag 11 juni. Met veertien windsurfers werd deze zonnige dag om 13.00 uur begonnen met de wedstrijd. Er stond een aardige windkracht 3, dus er was goed te varen.

Lees meer

Openweekend 2017

Het weekend van 13 en 14 mei houdt de Windsurfvereniging Goirle weer het open weekend. Dan zetten wij de poorten open voor alle geinteresseerden met de mogelijkheid om kennis te maken met onze club. Daarnaast is er nu de mogelijkheid om ook zelf het water op te gaan. Dit kan normaal alleen met een lidmaatschap, proefles of clinic.

Wij zorgen voor instructeurs die helpen op het water en we hebben aan de kant de mogelijkheid om surfen ‘droog’ te proberen op de surfsimulator. Uiteraard laten wij ook graag ons clubhuis zien en vertellen wij over onze club en de activiteiten.

 

Lees meer

WSVG Cup: Stand weer gelijk bij strijd van de Jeugd tegen de Ervaring

De WSVG Cup, de wedstrijd waarbij de Jeugd het tegen de Ervaring opneemt, sloot dit jaar het wedstrijd seizoen van de Windsurfvereniging Goirle af. Voor het vierde jaar werd deze wedstrijd georganiseerd. De twaalf deelnemers werden op leeftijd in twee teams ingedeeld.

Lees meer

Windsurfvereniging Goirle hervat competitie na zomervakantie

In de zomervakantie ligt de competitie van de Windsurfverening Goirle altijd stil. In die tijd hebben we kunnen genieten van de capriolen en het succes van windsurfer Dorian van Rijsselberghe die Olympisch kampioen werd in de RSX klasse.

Lees meer

Spanning in competitie Windsurfvereniging Goirle

De laatste competitiewedstrijd vóór de zomervakantie had alles: veel wind, zon en spanning op het water. Zoals in de uitslagen te zien is, zijn er veel gedeelde plaatsen. In alle categorieën kwam dit deze zondag voor.

Lees meer

Open weekend Windsurfvereniging Goirle zaterdag 23 en zondag 24 april Durf jij het aan?

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om op een surfboard te staan? Om met grote snelheid over de surfplas in Goirle te varen? Om deel te nemen aan de meest spannende competitie in Goirle? Grijp dan zaterdag 23 en zondag 24 april je kans! Tijdens het openweekend van Windsurfvereniging Goirle kun je kennismaken met de mooiste sport op het water: windsurfen! Bekijk het materiaal, stel je vragen aan onze leden en… stap zelf het water op! Durf jij het aan?

Lees meer

Windsurfvereniging Goirle sluit wedstrijdseizoen af met weinig wind

Op zondag 18 oktober hebben we het wedstrijdseizoen afgesloten. Tijdens de zesde competitiewedstrijd was er helaas weinig wind. Er moest dus goed gezocht worden naar de juiste techniek om toch het parcours te kunnen afleggen. Voor een aantal deelnemers was het heel spannend, omdat ze in de eindstrijd elkaar op de hielen zaten en het resultaat van zondag bepalend was. De uitblinker van competitiewedstrijd nummer 6 was Adri van Peer.

Lees meer